Lay-out

Flexibele lay-out

Websites gebouwd op ons platform, werken met een lay-outsysteem bestaande uit rijen, kolommen en modules die op eindeloos veel manieren kunnen worden gecombineerd. Zo is uw site precies aan te passen op uw wensen.


Rijen

Rijen zijn horizontale vlakken die de gehele breedte van het scherm aannemen. Deze kunnen individueel worden aangepast, zodat elke rij een uniek design heeft.


Kolommen

Kolommen zijn verticale vlakken, die binnenin rijen worden genesteld. De breedte van elke kolom kan eenvoudig worden aangepast.


Modules

Modules bevatten de verschillende types content op uw website, zoals tekst, buttons, kaarten, vormen en meer. Dit platform heeft alle modules die u nodig heeft om een professionele website te maken voor uw onderneming.

Een geheel responsive website

Alle websites gebouwd op dit platform zijn geheel responsive. Dat betekent dat het niet uitmaakt of uw bezoekers komen via een smartphone, tablet of een desktopcomputer: uw website ziet er altijd fantastisch uit en is eenvoudig in het gebruik.

Opties om uw site te stylen

U wijzigt het design van uw website gemakkelijk met enkele kliks. Ons platform verzekert dat uw lettertype en kleuren consistent zijn door de website heen, wat zorgt voor een professionele uitstraling. Update uw thema wanneer u wilt en laat uw content ongewijzigd.

Thema’s


We hebben een brede selectie voorgemaakte thema’s waar u uit kunt kiezen wanneer u uw website bouwt. Onze thema’s zijn prachtig ontworpen, en alvast geoptimaliseerd voor alle devices. Wilt u meer zien? Bekijk alle thema’s.

Kleuren


Kleur is een toevoeging voor de algehele aantrekkelijkheid van uw website. Het vertegenwoordigt uw merkidentiteit. Dit platform verzekert dat de kleuren consistent door uw website worden gebruikt. Onze designers passen deze zo nodig snel voor u aan.

Lettertypen


Het juiste lettertype helpt uw merkidentiteit te vertegenwoordigen op uw website. Het is in dit platform eenvoudig om lettertypen op een consistente manier te hanteren, door uw website heen.

Uw bedrijfsnaam
Straatnaam
1101 CM,  Amsterdam

Uw openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 19:00

Zaterdag 10:00 - 14:00

Zondag Gesloten

Special Opening Hours

01/01/2019 14:00 - 17:00 Hele dag