Visuals

Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn een belangrijk visueel onderdeel dat de look en feel van uw onderneming. Van het etaleren van uw producten tot aan het benadrukken van uw faciliteiten. We raden u aan om echte, professionele foto’s van uw bedrijf te tonen, en een authentiek beeld te scheppen van uw bedrijf.


Heeft u geen budget voor professionele foto’s? Geen nood, ons website designteam vindt stockfoto’s die passen bij uw bedrijf om uw website te laten passen bij uw merkidentiteit.

 Amateurbeelden

Professionele beelden

Galerijen

Galerijen bieden de mogelijkheid om op een dynamische, interactieve manier meerdere foto’s tegelijk te plaatsen. U kunt kiezen hoeveel beelden u laat zien om een visuele schets van uw bedrijf te geven. Ons platform biedt u ook de kans om galerijen op uw manier te tonen:

  • Op rijniveau: maak van uw rij een galerij.
  • Met links: voeg links aan elke afbeelding toe, die u leiden naar meer informatie over een specifiek product of een bepaalde dienst, zoals uw portfolio of faciliteiten.

Maps

Help uw klanten uw bedrijf te vinden door een kaart aan uw site toe te voegen die uw locatie toont. Uw locatie wordt dan toegevoegd aan de kaart van uw keuze. De bezoeker is in staat om zoomend te focussen op uw precieze locatie, of deze te plaatsen in een bredere omgeving.


Meerdere locaties? Geen probleem. Dan voegen we er meer toe.

Video

Video toevoegen aan uw website kan een dynamische manier zijn om het verhaal van uw bedrijf te vertellen, en een interactieve, activerende bezoekerservaring tot stand te brengen. Met dit platform kunt u video toevoegen als:

  • Een losstaand element op een pagina, bijvoorbeeld Over ons.
  • Een achtergrond op een pagina, bijvoorbeeld op Home. Bekijk daarvan een voorbeeld op de Effectenpagina

Uw bedrijfsnaam
Straatnaam
1101 CM,  Amsterdam

Uw openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 19:00

Zaterdag 10:00 - 14:00

Zondag Gesloten

Special Opening Hours

01/01/2019 14:00 - 17:00 Hele dag